LOADING
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.ach_textgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.akropoligk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.thetis1gk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.apidanos_textgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.tafos2_textgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.dejam_textgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeasgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.kalitheagk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.skotoussa_textgk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.demerliotissagk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.upapantigk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.agioi_anarguroigk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.konakigk-is-159.jpg
https://www.dimosfarsalon.gr/modules/mod_image_show_gk4/cache/new_slideshow2.enipeas_potgk-is-159.jpg

Υποκατηγορίες

omvr648

Στην αποκατάσταση υποδομών αποχέτευσης ομβρίων σε διάφορα σημεία της πόλης των Φαρσάλων θα προχωρήσει η δημοτική αρχή, μετά από την υπογραφή της σύμβασης του σχετικού έργου, από το δήμαρχο Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου.
Πρόκειται για έργο ύψους 106.451,62 ευρώ πλέον ΦΠΑ, το οποίο θα χρηματοδοτηθεί από το υπουργείο Υποδομών.
Το έργο προβλέπει την ανακατασκευή του αγωγού αποχέτευσης ομβρίων στις οδούς Μεσοχώρας, Απόλλωνος και Λεωνίδου, καθώς και ανακατασκευή του αγωγού ομβρίων εντός του χώρου του Δασαρχείου.
Στο χώρο των τρίτων Εργατικών κατοικιών θα γίνει διευθέτηση της διατομής της τριγωνικής τάφρου που εκβάλλει στον τσιμεντοειδή αγωγό του Απιδανού.
«Συνεχίζουμε την βελτίωση των υποδομών στην πόλη των Φαρσάλων με μικρότερα και μεγαλύτερα έργα με βάση τον προγραμματισμό μας, προκειμένου να βελτιώσουμε το επίπεδο ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας» δήλωσε μετά το πέρας της υπογραφής της σύμβασης ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου.
Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός τεσσάρων μηνών.

Διαβάστε περισσότερα...

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται «βροχή» τηλεφωνημάτων από αριθμούς του εξωτερικού, προς τα σταθερά τηλέφωνα των πολιτών.
Αντίστοιχα περιστατικά έχουν καταγραφεί και σε άλλες περιοχές του νομού Λάρισας, με τις αρχές να καλούν τους πολίτες να μην αποδέχονται τις συγκεκριμένες κλήσεις και πολύ περισσότερο να μη συναινέσουν σε κανένα από τα ενδεχόμενα αιτήματα που θα τους θέσουν οι καλούντες επικαλούμενοι διάφορες προφάσεις.
Για το λόγο αυτό εφίσταται ιδιαιτέρως η προσοχή των πολιτών. Από την πλευρά του ο δήμος, έχει ήδη γνωστοποιήσει τα παραπάνω στις αρμόδιες αρχές, ζητώντας την παρέμβασή τους.

Διαβάστε περισσότερα...

66648

 

Σειρά σημαντικών έργων υποδομής για την επαρχία Φαρσάλων ξεκινούν το αμέσως επόμενο διάστημα, μετά τις οκτώ νέες συβάσεις που υπέγραψε ο δήμαρχος κ. Μάκης Εσκίογλου.
Το συνολικό κόστος των έργων ανέρχεται συνολικά σε 1.334.130 ευρώ, πλέον ΦΠΑ.
Αναλυτικά τα έργα που θα υλοποιηθούν είναι τα εξής:
Η αποκατάσταση ζημιών του περιμετρικού αναχώματος και η κατασκευή τεχνικών στο δημοτικό διαμέρισμα Βρυσιών, κόστους 36.290.32 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός 4 μηνών.
Η αποκατάσταση τεχνικών υποδομών στις θέσεις κοινότητα Βρυσιών, οικισμός Ρυζίου με Χαϊδάρια, είσοδος Καλλιθέας και έξοδος Σκοπιάς προς Παλιοδερλί, κόστους 161.290,33 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός 4 μηνών.
Η αποκατάσταση οδοποιίας στο δήμο Φαρσάλων κόστους 479.838,71 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός έξι μηνών.
Η αποκατάσταση της περίφραξης και των αποδυτηρίων του γηπέδου ποδοσφαίρου στην Τοπική Κοινότητα Βασιλί που επλήγη από την φυσική καταστροφή «Ιανός» στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, κόστους 15.161,72 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός δύο μηνών.
Η αποκατάσταση οδοποιίας στη δημοτική ενότητα Πολυδάμαντα (Αμπελιά, Σιτόχωρο κλπ.) κόστους 161.290,32 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός τεσσάρων μηνών.
Η αποκατάσταση κτηριακών υποδομών (Δημαρχείο, Κοινότητα Ευυδρίου, Κοινότητα Υπέρειας) κόστους 36.290,33 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός τριών μηνών.
Η διευθέτηση ομβρίων στην είσοδο της οδού Αθηνάς και στην έξοδο στη συμβουλή Νικηταρά και ΒΑ πολεοδομικής ενότητας, κόστους 222.580,64 ευρώ. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός έξι μηνών.
Οι αποκαταστάσεις υδραυλικών υποδομών και οδοποιίας δημοτικής ενότητας Ενιπέα, κόστους 221.387,63 ευρώ. Αφορά τις Τοπικές Κοινότητες Μεγάλου και Μικρού Ευυδρίου, Πολυνερίου και Πυργακίων. Το έργο θα υλοποιηθεί εντός 4 μηνών.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
Σε δήλωσή του ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου τόνισε τα εξής: «Υπέγραψα συνολικά οκτώ συμβάσεις που αφορούν σημαντικές παρεμβάσεις σε όλη την επαρχία, σε ότι αφορά την αποκατάσταση υποδομών. Έργα τα οποία έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής των πολιτών. Συνεχίζουμε με σχέδιο και προγραμματισμό να εργαζόμαστε με βασικό στόχο όχι μόνο την αποκατάσταση των καταστροφών που άφησε πίσω της η κακοκαιρία που χτύπησε την επαρχία μας το περασμένο Φθινόπωρο, αλλά και την υλοποίηση νέων έργων. Παράλληλα τα έργα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως δημιουργούν και συντηρούν θέσεις εργασίας σε μία δυσμενή συγκυρία».
Σημειώνεται τέλος πως όλα παραπάνω έργα χρηματοδοτούνται από έκτακτη επιχορήγηση του υπουργείου Εσωτερικών.

6485

64888

6444448

6486

7648

 

Διαβάστε περισσότερα...

SHMA1

Ομόφωνα αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να «παγώσει» τη μεταφορά οργανικών θέσεων από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων για τη δημιουργία πολυδύναμου ιατρείου στη Νίκαια, όπως είχε προταθεί με απόφαση της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.
Το σώμα συνεδρίασε εκτάκτως το μεσημέρι της Παρασκευής, προκειμένου ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου να προβεί σε ενημέρωση για τα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε στην Αθήνα την περασμένη Τρίτη, 23 Μαρτίου, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη.
Όπως εξήγησε ο κ. Εσκίογλου, υπήρξε ξεκάθαρη δέσμευση από τον κ. Κοντοζαμάνη πως «παγώνει» η μεταφορά οργανικών θέσεων από το Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.
Επιπρόσθετα, συζητήθηκε η περαιτέρω ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με ιατρικές ειδικότητες, με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας να δεσμεύεται για κάλυψη κενών οργανικών θέσεων μετά το Πάσχα, θέμα το οποίο θα συζητηθεί στο προσεχές μέλλον σε συνάντηση που θα έχει ο κ. Εσκίογλου με τον διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φώτη Σερέτη.
Τέλος, ο δήμαρχος Φαρσάλων επανέλαβε την ομόθυμη θέση του δημοτικού συμβουλίου πως κανείς δεν είναι αντίθετος στη δημιουργία νέων δομών δημόσιας περίθαλψης, αρκεί αυτό να μην έρχεται σε αντίθεση με τα συμφέροντα του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων.

Διαβάστε περισσότερα...

eskioglou stefani648

«Η επανάσταση του '21 μας δείχνει ότι η πρόοδος θέλει και κόπο και τρόπο. Θέλει να δουλέψει και το σώμα και το μυαλό. Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι ήδη εδώ» σημειώνει μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου, στο μήνυμά του για τον εορτασμό των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση.
Αναλυτικά ο κ. Εσκίογλου αναφέρει: «Η σημερινή ημέρα είναι ξεχωριστή για τον Ελληνισμό, διπλή γιορτή η σημερινή, γιορτή της θρησκεία μας και της Πατρίδας μας.
Σαν σήμερα πριν από 200 ολόκληρα χρόνια ο Παλαιών Πατρών Γερμανός ύψωσε στην Αγία Λαύρα το λάβαρο του αγώνα και ακούστηκε σ' όλο το σκλαβωμένο Ελληνικό Γένος το σάλπισμα της Επανάστασης, ο όρκος ιερός «Ελευθερία ή Θάνατος». Όλοι οι Έλληνες σαν ένας άνθρωπος, ορκίζονται να ελευθερώσουν την σκλαβωμένη πατρίδα. Πολεμούν με ηρωισμό και αυταπάρνηση και μετά από πολλές θυσίες ξεπρόβαλε η πολυπόθητη λευτεριά.
Το νόημα του 1821 είναι μία λέξη: Ελευθερία. Είναι αυτό που κατάφερε αυτό το μικρό έθνος. Είναι αυτό που καλούμαστε να συνεχίσουμε. Μέσα σ' αυτές τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζούμε, ας εστιάσουμε το βλέμμα μας στο παρελθόν του γένους μας, για να ασκηθούμε στην συνέχεια στον απολογισμό των πεπραγμένων μας, ώστε να καταστούμε ικανοί να προβούμε σε εκτιμήσεις για το μέλλον.
Η φετινή επέτειος των 200 χρόνων από την Επανάσταση δεν γίνεται μόνο για να μας θυμίσει των ηρωισμό και τις θυσίες των Ελλήνων, αλλά και για να μας δείξει τον δρόμο ώστε να αποκτήσουμε την αυτοσυνείδηση μέσω εκείνων των γεγονότων. Και να κατανοήσουμε ότι το μέλλον αποφασίζεται σήμερα και διαμορφώνεται από τις πράξεις όλων μας στο παρόν. Όλοι πρέπει να είμαστε παρόντες στο αύριο. Μόνο που γι' αυτό δεν αρκούν τα λόγια. Η επανάσταση του '21, μας δείχνει ότι η πρόοδος θέλει και κόπο και τρόπο. Θέλει να δουλέψει και το σώμα και το μυαλό. Οι προκλήσεις του μέλλοντος είναι ήδη εδώ. Σας ευχαριστώ και χρόνια πολλά σε όλους».

Διαβάστε περισσότερα...

Επικαιρότητα

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
Prev Next

05-04-2021

Αποκαθίστανται υποδομές αποχέτευσης ομβρ…

Αποκαθίστανται υποδομές αποχέτευσης ομβρίων σε περιοχές της πόλης των Φαρσάλων

Στην αποκατάσταση υποδομών αποχέτευσης ομβρίων σε διάφορα σημεία της...

02-04-2021

Δήμος Φαρσάλων: Προσοχή στους πολίτες γι…

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα παρατηρείται «βροχή» τηλεφωνημάτων από αρι...

30-03-2021

Συμβάσεις για 8 νέα έργα 1,334 εκ. ευρώ …

Συμβάσεις για 8 νέα έργα 1,334 εκ. ευρώ υπέγραψε ο δήμαρχος Φαρσάλων

  Σειρά σημαντικών έργων υποδομής για την επαρχία Φαρσάλων ξεκ...

28-03-2021

Θετικά αποδέχθηκε το Δ.Σ. Φαρσάλων την α…

Θετικά αποδέχθηκε το Δ.Σ. Φαρσάλων την απόφαση του Υπουργείου Υγείας να «παγώσει» τη μεταφορά οργανικών θέσεων από το Κέντρο Υγείας

Ομόφωνα αποδέχθηκε το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων την απόφαση του Υπ...

26-03-2021

Εσκίογλου: «Η επανάσταση του ‘21 μας δεί…

«Η επανάσταση του '21 μας δείχνει ότι η πρόοδος θέλει και κόπο και τ...

26-03-2021

Εντυπωσιακό βίντεο: Με «Ήχο και Φως» γιό…

Εντυπωσιακό βίντεο: Με «Ήχο και Φως» γιόρτασαν τα Φάρσαλα τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Με μία φαντασμαγορική σύνθεση εικόνας και ήχου ο δήμος Φαρσάλων τιμά τ...

24-03-2021

Απόψε οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του δήμ…

Απόψε οι εντυπωσιακές εκδηλώσεις του δήμου Φαρσάλων με «Ήχο και Φως»

Αντίστροφα μετρούν πλέον οι ώρες για την έναρξη των εντυπωσιακών εκδ...

22-03-2021

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από …

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Φαρσάλων.

 Τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα τιμήσει ο δήμος Φ...

21-03-2021

Ασφαλτοστρώνει δρόμους της πόλης των Φαρ…

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις κυρίως στο εσωτερικό οδικό δίκτυο της πόλ...

19-03-2021

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από …

Με «Ήχο και Φως» τιμά τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση ο Δήμος Φαρσάλων

Ο Δήμος Φαρσάλων στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την...

15-03-2021

Νέα δωρεάν rapid tests αύριο Τρίτη 16 Μα…

Νέος δωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δρά...

14-03-2021

Πρόσκληση για έκτακτη συνεδρίαση του Δημ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠ...

13-03-2021

Συνεδριάζει εκτάκτως την Τρίτη το δημοτι…

Μετά την απόφαση του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς κ. Φώτ...

12-03-2021

Θετική η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην πρό…

Θετική η Επιτροπή «Ελλάδα 2021» στην πρόταση του δήμου Φαρσάλων για παρεμβάσεις στον Πύργο Καραμίχου

Τη θετική γνωμοδότησή της απέστειλε στο δήμο Φαρσάλων η Επιτροπή «Ελ...

12-03-2021

Τρόφιμα στους σεισμόπληκτους κατοίκους τ…

Τρόφιμα στους σεισμόπληκτους κατοίκους του δήμου Ελασσόνας προσέφερε η ΔΕΥΑ Φαρσάλων

Ως ελάχιστη πράξη ηθικής και υλικής συμπαράστασης αντιπροσωπεία της ...

12-03-2021

Ενίσχυση και αναβάθμιση του Κέντρου Υγεί…

Το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων με την αριθ. 27/2021 ομόφωνη απόφαση το...

10-03-2021

Εσκίογλου για την πανδημία: Προσοχή, προ…

Εσκίογλου για την πανδημία: Προσοχή, προφύλαξη και υπομονή, είμαστε στην τελική ευθεία

  Δήλωση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου για την κατάσ...

10-03-2021

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματ…

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκδήλωση για τον «κύκλο της γυναίκας» από το Δήμο και την Κοινότητα Φαρσάλων

Με μεγάλη συμμετοχή αλλά και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε τη ...

09-03-2021

Ευχαριστίες Εσκίογλου σε Καραμανλή για …

 Ευχαριστίες Εσκίογλου σε Καραμανλή για τις εξελίξεις για το νέο δρόμο Λάρισας – Φαρσάλων

Άτυπη συνάντηση είχε τη Δευτέρα ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλ...

09-03-2021

Νέα rapid tests αύριο Τρίτη 9 Μαρτίου στ…

Νέος μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δράσης «dr...

07-03-2021

Εκδήλωση του Δήμου Φαρσάλων για την Ημέρ…

Εκδήλωση του Δήμου Φαρσάλων για την Ημέρα της Γυναίκας.

Ο Δήμος Φαρσάλων σε συνεργασία με την Κοινότητα Φαρσάλων προτίθεται ...

04-03-2021

Κλειστά αύριο Παρασκευή όλα τα σχολεία τ…

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, αύριο Παρασκευή 5 ...

03-03-2021

Μόνο τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυ…

Με αφορμή την υπαγωγή του νομού Λάρισας στις περιοχές επιπέδου «πολύ α...

03-03-2021

Κλειστά αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία της …

Με απόφαση του δημάρχου Φαρσάλων κ. Μάκη Εσκίογλου, αύριο Πέμπτη 4 Μαρ...

03-03-2021

Δωρεάν rapid tests στα Φάρσαλα και την …

Νέος δωρεάν μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δρά...

03-03-2021

Εσκίογλου: Ναι σε νέες δομές δημόσιας υγ…

Εσκίογλου: Ναι σε νέες δομές δημόσιας υγείας, όχι σε βάρος υφιστάμενων

  Απόλυτη σύγκλιση απόψεων σε ότι αφορά ενδεχόμενο αποδυνάμωσης ...

26-02-2021

ΘΕΟΜΗΝΙΑ «ΙΑΝΟΣ» «Παράταση προθεσμίας υ…

ΘΕΟΜΗΝΙΑ «ΙΑΝΟΣ»  «Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων»

Ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 η πρ...

26-02-2021

Πρόσκληση για τακτική συνεδρίαση Δημοτικ…

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΝΟΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠ...

25-02-2021

Τα Φάρσαλα προετοιμάζονται για τον εορτα…

Τα Φάρσαλα προετοιμάζονται για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση

  Για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία των προτεινόμενων εκδηλ...

23-02-2021

Eυρεία κυβερνητική καμπάνια ευαισθητοποί…

Η ευρεία κυβερνητική καμπάνια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας «Ο Αθλητι...

23-02-2021

Σε εξέλιξη η κατασκευή του δικτύου αποχέ…

Σε εξέλιξη η κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ομβρίων για την αντιπλημμυρική θωράκιση στο Βασιλή

  Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο της κατασκευής δικτύου αποχέτευση...

23-02-2021

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο ΚΔΑΠ της Κ…

Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στο ΚΔΑΠ της Κοινότητας Βασιλή με την ευγενική χορηγία του ΔΕΣΦΑ Α.Ε.

Στη συντήρηση και αποκατάσταση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ...

22-02-2021

Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ …

Διανομή προϊόντων από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ αποκλειστικά σε οικογένειες με ανήλικα τέκνα.

Ο Δήμος Φαρσάλων ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακ...

21-02-2021

Νέα rapid tests μεθαύριο Τρίτη 23 Φεβρου…

Νέος μαζικός δειγματοληπτικός έλεγχος για κορωνοϊό μέσω της δράσης «dr...

20-02-2021

Στο εμβολιαστικό κέντρο Φαρσάλων, εμβολι…

Στο εμβολιαστικό κέντρο Φαρσάλων, εμβολιάστηκε ο δήμαρχος Μάκης Εσκίογλου

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Κέντρου Υγείας Φαρσάλων, εμβολιάστηκε το...

18-02-2021

Άμεση εκτίμηση από κλιμάκια του ΕΛΓΑ των…

Άμεση εκτίμηση από κλιμάκια του ΕΛΓΑ των δενδρωδών καλλιεργειών στην επαρχία Φαρσάλων ζητά ο Δήμος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την άμεση εκτίμηση της κατάστασης από τους γεωπόνους τ...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ

TRITSHS300

Θεσσαλία

pepthessalias300

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

tennis

Ανάπλαση πλατείας

anapl

Επιλογή Γλώσσας

greek version english version

 

 

jul

Διαδραστικός χάρτης

banner


Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, διαύγεια, dimos farsalon, farsala, diaugia
 
Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βιβλιοθήκη εντύπων, dimos farsalon, farsala, vivliothiki entupon Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, φωτογραφιες, dimos farsalon, farsala, photo gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, βίντεο, dimos farsalon, farsala, video gallery Δήμος Φαρσάλων, Φάρσαλα, αιτήματα πολιτών, dimos farsalon, farsala, aitimata politon

Επικοινωνία

Τηλ. 24913 50100

Fax  24910 23914

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στατιστικά

Επισκέπτες808155

myWikipedia

Δήμος Φαρσαλων wikipedia, Φάρσαλα wikipedia, dimos farsalon wikipedia, farsala wikipedia

facebook-logo copy twitter logo   

© 2012-2013 Δήμος Φαρσάλων. All rights reserved | Ανάπτυξη και Φιλοξενία Ιστοσελίδας ItBiz